AMIGO Bloom 16 Inch 24 Cm Meisjes Terugtraprem

Prijs : € 169

Fietsen

Overig

AMIGO


AMIGO Bloom 16 Inch 24 Cm Meisjes Terugtraprem Ga naar Fietsenwinkeldi...

voor € 169

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Fietsenwinkeldiscounter-nl.

Deze fietsBloom meisjesfiets\\n De Bloom verovert in één oogopslag het hart van iedere kleine meid.

Op snoezige fiets met zijwielen oefenen ze veilig de trap- en stuurbewegingen. Als ze dit onder de knie hebben, verwijder je eenvoudig de zijwielen en zijn ze klaar voor het echte werk! De Bloom is uitgerust met een sterke knijprem en terugtraprem, luide fietsbel, handige voordrager en reflectoren waarmee ze in het donker opvallen.\\n Oog voor detail\\n Voor iemand die op wil vallen, gaat het allemaal om de details. Met de Bloom zit dat wel goed! Zodra je op de fiets zit bloei je weer helemaal op. Het frame, de zijwieltjes en zelfs de kettingkast zitten vol met superleuke patronen.\\n Gesloten kettingkast\\n Door de ketting veilig af te schermen, krijg je geen vieze kleren.

Het zorgt er daarnaast voor dat de ketting niet vuil wordt en goed blijft werken. Maar dat is allemaal bijzaak als je ziet hoe mooi de kettingkast is. Laat iedereen genieten van de mooie patronen op de kettingkast!\\n Zijwieltjes voor stabiliteit\\n Niets is zo moeilijk als het vinden van evenwicht op de fiets. Daarom zijn zijwielen perfect voor wie wil leren fietsen.

Je kunt door de zijwielen namelijk oefenen op het trappen en sturen, zodat je daar al gewend aan raakt. De hoge kwaliteit wielen zijn gemaakt van staal en kunststof, en bieden daardoor veel steun.\\n De fiets voor jou\\n Ben jij op zoek naar een mooie en handige fiets waar jij overal mee naartoe kan fietsen? Dan is de Bloom de ideale fiets voor jou! Leer fietsen op supertoffe fiets!\\n \\n Bij hebben we een fietsmaatje voor iedereen! Echt Nederlands ontwerp, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Met vrolijke fietsen maken kinderen hun eerste kleine uitstapjes door de straten. De stevige trainingswielen helpen de kinderen om hun evenwicht te bewaren terwijl ze wennen aan de trap- en stuurbewegingen.

De fietsen hebben een stabiel frame en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en verschillende bandenmaten. Wordt jouw nieuwe beste vriend\\n Algemene specificaties:\\n Kleur: turquoise/wit\\n Geslacht: meisjes\\n Materiaal frame: staal\\n Gewicht: ca. 12,4 kg\\n Banden: witte luchtbanden M1500 16 x 2.125 inch (50-305)\\n Velgen: enkelwandige aluminium velgen\\n Versnellingen: 1\\n Specificaties maten:\\n Wielmaat: 16 inch\\n Framemaat: 24 cm\\n Zadelhoogte: 53,5 cm (in de laagste stand, gemeten vanaf de grond)\\n Zadelhoogte verstelbaar: ja\\n Specificaties remmen:\\n Type achterrem: terugtraprem\\n Type voorrem: v-brake\\n Specificaties accessoires:\\n Kettingkast: gesloten kettingkast\\n Zijwieltjes: ja, afneembaar\\n Verlichting: voor- en achterreflectoren met beugel\\n Fietsbel: ja\\n.Eigenschappen
Naam AMIGO Bloom 16 Inch 24 Cm Meisjes Terugtraprem
Fietsen
Overig
Type AMIGO
Aanbieder Fietsenwinkeldiscounter-Nl
Levertijd Voor 16:00 besteld? Vrijwel zeker de volgende dag bij u in huis!
Kleur grijsturquoise