AMIGO Flower 16 Inch 26 Cm Meisjes Terugtraprem

Prijs : € 178

Fietsen

Overig

AMIGO


AMIGO Flower 16 Inch 26 Cm Meisjes Terugtraprem Ga naar Fietsenwinkeldi...

voor € 178

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Fietsenwinkeldiscounter-nl.

Deze fietsFlower meisjesfiets\\n Met de Flower zet je de bloemetjes buiten, want kinderfiets is gemaakt voor avontuur.

Het handige mandje zorgt ervoor dat jij allerlei belangrijke spullen mee kunt nemen, en je ziet er stijlvol uit als je op de plek van bestemming arriveert. Dat komt natuurlijk door de vrolijke kleuren, stuurslingers en de mooie versieringen op het frame en zadel.\\n Oog voor detail\\n Voor iemand die op wil vallen, gaat het allemaal om de details. Met de Flower zit dat wel goed! De gave stuurslingers zorgen er al voor dat jij de show steelt. Maar als bewonderaars van je fiets verder kijken, zien ze ook het gave patroon op de zijwielen en het frame.

Stap je vervolgens van je fiets af, dan komt er een perfect afgewerkt zadel tevoorschijn met hetzelfde patroon: overal Flowers!\\n Gesloten kettingkast\\n Door de ketting veilig af te schermen, krijg je geen vieze kleren. Het zorgt er daarnaast voor dat de ketting niet vuil wordt en goed blijft werken. Maar dat is allemaal bijzaak als je ziet hoe mooi de kettingkast is. De bloemen en kleuren komen je al tegemoet, en dat zonder te fietsen.

Stap dus snel op de fiets en laat iedereen genieten van de mooie bloemen!\\n Het juiste zadel\\n Zithouding op de fiets is ontzettend belangrijk, zeker voor kinderen in de groei. Daarom besteden wij extra aandacht aan de ergonomie van het zadel. Zo zakt het zadel precies ver genoeg in, en zorgen de veren onderaan ervoor dat de hobbels in de weg worden opgevangen. Natuurlijk ziet het zadel er ook nog mooi uit met het bloemetjespatroon aan de achterkant.\\n De fiets voor jou\\n Ben jij op zoek naar een mooie en handige fiets waar jij overal mee naartoe kan fietsen? Dan is de Flower de ideale fiets voor jou! Waar je ook heen gaat, jouw spullen kunnen altijd mee in het mandje voorop.\\n \\n Bij hebben we een fietsmaatje voor iedereen! Echt Nederlands ontwerp, en dat voor een zeer vriendelijke prijs.

Met vrolijke fietsen maken kinderen hun eerste kleine uitstapjes door de straten. De stevige trainingswielen helpen de kinderen om hun evenwicht te bewaren terwijl ze wennen aan de trap- en stuurbewegingen. De fietsen hebben een stabiel frame en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en verschillende bandenmaten. Wordt jouw nieuwe beste vriend?\\n Algemene specificaties:\\n Kleur: groen\\n Geslacht: meisjes\\n Materiaal frame: staal\\n Gewicht: ca.

11,6 kg\\n Banden: witte luchtbanden M1500 16 x 2.0 inch (50-305)\\n Velgen: enkelwandige aluminium velgen\\n Versnellingen: 1\\n Specificaties maten:\\n Wielmaat: 16 inch\\n Framemaat: 26 cm\\n Zadelhoogte: 57,2 cm (in de laagste stand, gemeten vanaf de grond)\\n Zadelhoogte verstelbaar: ja\\n Specificaties remmen:\\n Type achterrem: terugtraprem\\n Type voorrem: v-brake\\n Specificaties accessoires:\\n Kettingkast: gesloten kettingkast\\n Fietsbel: ja\\n Verlichting: voor- en achterreflectoren met beugel\\n Fietsmandje: ja\\n Zijwieltjes: ja, afneembaar\\n Standaard: nee\\n Stuurslingers: ja\\n.Eigenschappen
Naam AMIGO Flower 16 Inch 26 Cm Meisjes Terugtraprem
Fietsen
Overig
Type AMIGO
Aanbieder Fietsenwinkeldiscounter-Nl
Levertijd Voor 16:00 besteld? Vrijwel zeker de volgende dag bij u in huis!
Kleur groenpaars