Mirage - Fietskar Tommy 20 Inch Unisex Blauw/Zwart

Prijs : € 719.95

fietsen

fietsen

Mirage


Mirage - Fietskar Tommy 20 Inch Unisex Blauw/Zwart Ga naar Internet-bikes-...

voor € 719.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Internet-bikes-com.

Mirage tommy fietskar
de tommy fietskar kan gebruikt worden om één of twee kinderen en wat vracht mee te nemen met de fiets.

De aanhanger is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. De fietskar is vernieuwd ten opzichte van het oude model en is erg verbeterd op het gebied van veiligheid, gewicht en gebruiksgemak. Zo is het frame gemaakt van aluminium waardoor de kar erg lichtgewicht is maar daarnaast ook zeer duurzaam. De cabine is daarnaast van hoogwaardig kunststof om zo de inzittenden maximaal te beschermen.

De ingebouwde drie-punts gordel verzekert de veiligheid van de inzittenden nog verder. Ten slotte bevat het interieur extra veiligheidsbeugels voor het laatste stukje bescherming. De kar is waterdicht maar bevat ook een zonwerende cover, waardoor de kar bij zowel zonnig als regenachtig weer te gebruiken is. Het zwenkwiel zorgt voor efficiënt gebruik en een soepele rit.

Dit wiel is verder ook nog versterkt waardoor hij zeer stootvast is en lang meegaat. Verder zijn alle wielen ook nog voorzien van wielvering, waardoor een oneven ondergrond ook geen bedreiging is voor de fietskar. De kar kan ook los van de fiets gebruikt worden. Dankzij het versterkte zwenkwiel, de twee grote achterwielen en de verstelbare grip aan de achterkant kun je de kar ook simpelweg duwen.

Enorm multifunctioneel dus! De vernieuwde tommy heeft 3,5 centimeter meer hoofdruimte zodat hij geschikt is voor kinderen van alle groottes binnen de leeftijdscategorie. Al met al is de tommy dus een betrouwbare, multifunctionele en veilige fietskar die van alle markten thuis is. Een echte top fietskar voor ieder huishouden!
Specificaties:
kleur: blauw, zwart, grijs
materiaal frame: aluminium
materiaal cabine: kunststof
afmetingen:  109 x 86 x 95 cm (l x b x h)
inklapbaar: nee
met fietsvlag: ja
met reflectie: ja
met achterlicht: ja
bevestiging op de fiets: achteras
zitplaatsen: 2 kinderen
wielmaat: 20 inch
type gordel: 3-puntsgordel
met wielvering: ja
waterdicht: ja
uv-bestendig: ja
max. Draagvermogen: 45 kg
gewicht: 15 kg.Eigenschappen
Naam Mirage - Fietskar Tommy 20 Inch Unisex Blauw/Zwart
Fietsen
Fietsen
Type Mirage
Aanbieder Internet-Bikes-Com
Bezorgkosten 4.95
Korting 240.00
Levertijd in dagen 1